Låt oss förbättra din båt

Med lång erfarenhet av konstruktion och produktutveckling kan vi komplettera din båt med höj och sänkbar badplattform. Vi vill gärna bygga om så att båten ser så original ut som möjligt, det ska inte se “påbyggt”ut. I vissa fall kan det räcka med en utanpåliggande badplattform och i andra fall kan aktern på båten behöva kapas av och byggas om. Vi ritar snabbt upp armar och konstruktion som passar just din båt för att undvika adaptar som bara tynger ner oftast en redan tung akter på vissa båtar. Det går givetvis bra att köpa armar av oss och montera själv om så önskas.

Glöm inte att komplettera med Wedock för att få en slät badplattform!

 

Princess V42

Utrustad med Wedock, hydraulisk utskjut och nersänkbar badplattform med trappsteg i nersänkt läge. Aktern är ombyggd för att integrera designen på den nersänkbara delen. Båten har även utrustats med 3 nya lådor istället för 1 som sitter i mitten orginal.

Princess 45

Denna ägare har byggt om hela aktern på båten för att få en större badplattform.  Utrustad med Wedock, hydraulisk utskjut och nersänkbar badplattform. Aktern är ombyggd för att integrera designen på den nersänkbara delen.

Draco

Utrustad med Wedock, hydraulisk utskjut och nersänkbar badplattform. Badplattformen är påbyggd utanför befintlig badplattform.

 

Greenline 45

Utrustad med Wedock för en Williams och nersänkbar badplattform. Denna båten utrustades även med en ankardävert för 25kg ankare som vi tillverkade.

Wedock

Vår patenterade lösning för att placera din gummijolle/skoter/Williams på din båt.

Draco

Utrustad med Wedock, hydraulisk utskjut och nersänkbar badplattform. Badplattformen är påbyggd utanför befintlig badplattform.

 

Patenterade Wedock

Rulla till toppen