Vi älskar innovation

Den där känslan att alltid se förbättringar i allt, att utgå från vart man ska och inte tekniken har varit en stark drivkraft hos oss. Många vill gärna försöka hitta en färdig produkt eller tjänst som går att utveckla, så tänker inte vi.

När du anlitar oss kommer du märka att kreativiteten står över det som går att hitta, låt oss överraska!

Vi kan programmera, både för att få en dator att utföra något eller få en PLC att driva en maskin eller kanske programmera en Atmega för att göra en innovativ stad eller göra en analys på vart en fågel har för mönster med position under några veckor, ett projekt vi faktiskt har gjort.

Vi kan bygga! Vi har produktions-CNC fräsar, vaccumgjutningsutrustning för gjutning i silikon, svarvar och fräsar, svetsar och olika 3d skrivare. Vi har även massor av utrustning för att kunna göra mönsterkort.

Vi kan rita, konstruera och designa. Vi ritar i Solidworks, Sketchup och använder adobes produkter flitigt för bild och film.


Ett urval av industriprojekt

Vi har hjälpt massor av företag med produkter och utveckling. Vi kan endast visa ett fåtal här eftersom de flesta ritningar och konstruktioner vi gör är under sekretess.

IKEA

NorbaCementa

Bombardier

Rörkonstruktion

Profilgruppen

Konstruktion belysningsarmaturer

System för underhåll järnväg

Processmaskiner

Konstruktion maskiner för kärnbränsleförvaring

Träningsmaskiner

Urval av kunder

Rulla till toppen